keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Np-ultra

6.3.13.

Tänään oli vihdoinkin np-ultra! Todella ihana ultraaja oli, pitkään ja hartaasti ultrasi sekä selitti juttuja. Ihan erilainen fiilis jäi kuin esikoisen aikaan, tosi positiivinen. Näyttipä muutaman kuvan 3D-ultrallakin, tosin kasvoja ei näkynyt.

Niskaturvotusta oli 1,3mm ja down-riskiluku 1:48 000. Tyyppi vastasi rv 12+2 mittoja, joten laskettu aika ei muuttunut. Istukka on tällä kertaa lähellä kohdunsuuta, mutta se toivottavasti tulee siitä nousemaan raskauden edetessä. Vuodot ovat saattaneet siis johtua siitä. Kaikki vallan hyvin siis!

Tosi otolliseen aikaan osui oksennustauti meidän talouteen. Aloitin eilen aamun oksentamalla vatsahappoja ja tiesin heti, ettei kyseessä ole raskauspahoinvointi. Päivä jatkuikin rattoisasti niin, että oksensin kaiken nesteen, mitä sisääni sain. Onneksi iltaa kohden oksentelu alkoi pikkuisen helpottaa ja sisällä pysyi Jaffakin. Tänään on ollut suhteellisen ok olo, ja olen pystynyt syömäänkin vähän. Sen sijaan mies oksensi heti ensimmäisenä aamulla ja on nyt aivan pää kainalossa. Ultraan kuitenkin jaksoin mennä, totta kai.

Nyt alkaa se hehkeä toinen kolmannes! Sitä hehkeyttä odotellessa...

1 kommentti:

  1. En ole edes tajunnut kuinka suuria lukuja nuo Down-riskiluvut saattavat olla. Pojasta riski oli 1:190, mutta päätimme jättää lapsivesipunktion väliin ja terve poika syntyi onneksi. Punktiossa kuitenkin on pieni keskenmenoriski, emmekä olleet valmiita riskeeraamaan.

    VastaaPoista

Jätäthän edes pienen viestin käynnistäsi :)