keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Poks 13+0

Viime viikolla oli neuvolalääkäri, josta ei ole oikeastaan mitään kerrottavaa. Siellä vaan tehtiin sisätutkimus ja kuunneltiin sydänääniä Neuvostoliiton aikaisella dopplerilla. No, sisätutkimuksessa oli kaikki ok, mutta sydänääniä ei saanut harjoittelija eikä lääkärikään kuulumaan, vaikka yrittivät etsiä yli 15 minuuttia. Lääkäri olisi varmaan etsinyt pidempäänkin, mutta mukana ollut Isoveli alkoi hermostua ja kieltämättä kyllä minuakin ärsyttää. Se doppleri oli niiiiiiin surkea! Hirveää rätinää ja särinää, miten sieltä mitään erottaisikaan. Sanoin, että kuuntelen itse kotona. Lääkäri totesi, että voin ottaa yhteyttä jos alkaa huolestuttaa tai en löydä sykettä itse.

Sieltähän se pieni pumppu taas löytyi, mistä ennenkin! Sääliksi käy niitä ensiodottajia tai muuten vaan hermoheikkoja odottajia, jotka joutuvat panikoimaan noiden vanhojen vehkeiden takia.

Eikä tässä oikein muuta. Pahoinvointi alkaa väistyä, finnejä pukkaa naamaan ja yläselkään, mieliala heittelee. Seuraava neuvola on vasta huhtikuun lopulla ja rakenneultrakin toukokuun alussa. Seuraavana vuorossa lienee liikkeiden tunteminen kunnolla, pientä hipsutusta olen jo ollut tuntevinani.

rv 12+6

2 kommenttia:

 1. Sinua odottaa haaste blogissani :)

  http://piukat-paikat.blogspot.fi/2013/03/haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) täytyypäs ahkeroida tässä pyhien aikaan!

   Poista

Jätäthän edes pienen viestin käynnistäsi :)