maanantai 11. helmikuuta 2013

Rv 8+5

En ole jaksanut kirjoittaa, en edes istua koneella. Olen suurimman osan ajasta maannut sohvalla joko napostelemassa jotain pientä tai yrittämässä pitää oksennusta poissa. Olo on huonontunut vaan koko ajan. Aamuisin olen suhteellisen toimintakykyinen, mutta puolen päivän aikaan iskee hirveä oksetus, joka jatkuu iltaan saakka. Äitini on ollut meillä hoitamassa Isoveljeä, onneksi.

Mieskin jäi juuri työttömäksi, joten hän on nyt sitten jeesailemassa päivisin. Töiden lähteminen alta ei sinänsä tullut yllätyksenä, sillä tiesimmehän jo, että firma saattaa mennä konkkaan. Mies sairastui (tunnollisena työntekijänä) heti norovirukseen ja oli melkein viikon vuoteenomana. Me emme onneksi sitä saaneet, ainakaan vielä.

Olen hirvittävän väsynyt tähän pahoinvointiin.

Ylihuomenna ensimmäinen neuvola...

Pömppis rv 8+5

8 kommenttia:

 1. Ihanaa! Uusi päivitys. :) Olen käynyt vähän väliä kuikkimassa, että joko joko joko on uutta tekstiä. Ihana blogi.
  Onnellista odotusta, toivon että pahoinvointisi hellittää pian! <3 Voisiko siellä olla kaksi kaveria Isoveljelle tulossa...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et muuten ole ensimmäinen, joka moista pohtii! Muutamat ovat sanoneet vatsan koon takia, että onkohan sieltä tuplat tulossa :D isäntä ei kestä edes vitsailua tästä aiheesta, joten jännityksellä odotamme ;) huomenna saan kotidopplerinkin, jee. Jos vaikka löytyisi yhdet sydänäänet... omien lisäksi :D

   Poista
  2. Jännittävää aikaa. ;) Muistan vaan omasta kaksosraskaudesta sen, että masu kasvoi suunnilleen heti kun munasolut ja siitiöt kohtasivat. :D
   Kerro meille sitten heti neuvolakuulumiset.

   Poista
 2. Oi oi, joko se pömpöttelee pikkuinen <3
  Onneks Isoveli ei osaa vielä sanoa ääneen, että ei ole yhtään kiva kun tulee vauva, koska äiti piereskelee ihan koko ajan. Joku on senkin kokenut.. ;)

  Parempia vointeja toivotellen, isompaa masua odotellen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D iso pieni masu saapuu toivottavasti pian näytille sinne ♥ haisemaan ;)

   Poista
 3. Pitipä tulla lueskelemaan näitä yrjötyksiä,jotta muistuis omat mieleen paremmin ;) t.HK

  VastaaPoista

Jätäthän edes pienen viestin käynnistäsi :)